SİMON BOLİVAR PARKI’NDA YENİLEME

Çankaya’nın Sancak Mahallesi’nde bulunan Simon Bolivar Parkı, Çankaya Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

15 Aralık 2020 Salı 14:28
SİMON BOLİVAR PARKI’NDA YENİLEME

Pandemi döneminde 7 yeni parkı hizmete açarak bir rekora imza atan Çankaya Belediyesi, eski parklarında da yenileme çalışması yapıyor.

Sancak Mahallesi’nde bulunan Çankaya’nın eski parklarından Simon Bolivar Parkı da bu kapsamda baştan sona yenileniyor.

Ukrayna ve Konrad Adenauer Caddelerinin kesişiminde yer alan parkın, 3 bin 875 metrekarelik yeşil alanı revize edildi. Bin 379 metrekarelik sert zeminlerde ise begonit küp ve plaktaş döşemesi yapılarak yenilendi.

En değerli arsaları ranta değil halka açtıklarını bildiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “6 yılda 81 yeni park yaptık. 760 bin metrekare yeni yeşil alanı Çankayamıza kazandırdık” dedi.

BAHAR AYLARINDA YENİDEN HİZMET VERECEK

Toplam alanı 4 bin 865 metrekare olan parkta çocuk oyun alanı, pergolalar, banklar ve çöp kutuları da değişiyor. Çok fonksiyonlu ahşap çocuk oyun grubunun ekleneceği Simon Bolivar Parkı yeni yüzüyle önümüzdeki bahar aylarında bölge halkını konuk etmeye başlayacak.

Son Güncelleme: 15.12.2020 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.