ÇANKAYA'DA KARLA MÜCADELE

Çankaya Belediyesi, bu sabah itibariyle başlayan kar yağışının ulaşımı etkilememesi için aralıksız çalışıyor.

13 Ocak 2021 Çarşamba 14:57
ÇANKAYA'DA KARLA MÜCADELE

Çankaya Belediyesi ekipleri, kentin fazla yağış alan yüksek bölgelerinde yoğunlaşırken, Mürsel Uluç, İlker ve Ahlatlıbel Mahallelerinde aralıksız yol açma ve tuzlama çalışması yapıyor. 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, akşam saatlerinde ısının düşmesiyle oluşabilecek buzlanmanın önlenmesi için ekiplerin 24 saat çalışacağını belirterek, "Kar yağışının etkisini en aza indirmek için tuzlama ve kar küreme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" dedi. 

Taşdelen, karla mücadelede için 214 personel ve 38 araç ile çalıştıklarını bildirdirerek, buzlanmayı önlemek için 6 bin 500 ton tuz ve 80 ton solüsyon kullanacakları söyledi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.