Babacan’ın partisinin afişlerini AKP’li belediyeler astırtmadı

Ali Babacan’ın lideri olduğu DEVA Partisi, il kongreleri için billboardlarda afişlerini asmak amacıyla belediyelere başvurdu. DEVA Partisi’nin başvurusuna, belirtilen tarihlerde billboardlar boş olmasına karşın bazı AKP’li belediyelerce izin verilmedi. Bazı illerde, izinli asılan billboardaki afişler de söküldü.

06 Aralık 2020 Pazar 09:41
Babacan’ın partisinin afişlerini AKP’li belediyeler astırtmadı

Ali Babacan'ın kurduğu DEVA Partisi'nin il kongreleri için billboardlara asmak istedikleri afişlere bazı AKP'li belediyeler engel oldu. Partinin başvurduğu tarihlerde billboardlar boş olmasına rağmen dolu denildi ve bazı illerde ise afişler söküldü.

Parti temsilcileri Ağrı'da billboard talebinde bulundu. Talebe, “Yer var” cevabı verildi. Bunun üzerine billboardların parası yatırıldı. Ancak daha sonra afişlerin asılmasına izin verilmedi.

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, Samsun'da ise afişlerin DEVA Partisi'ne ait olduğu anlaşılınca AKP'li Belediye “Afişleri asacak elemanımız yok” diyerek izin vermedi. Malatya'da da benzer durum yaşandı. Çorum'da ise billboardlar boş dururken Belediye Başkanlığı, “Yer yok” dedi.

Son Güncelleme: 06.12.2020 09:44
Anahtar Kelimeler:
AKPAli BabacanDeva Partisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.