Akşam barda dayak yedi, sabah kendini dövenleri öldürdü!

Akşam barda dayak yedi, sabah kendini dövenleri öldürdü!

01 Eylül 2016 Perşembe 17:05
Akşam barda dayak yedi, sabah kendini dövenleri öldürdü!

Yozgat’ın Sarıkaya İlçesi’nde itfaiyede taşeron işçi olarak çalışan 41 yaşındaki Doğan Murat dün akşam barda kendisini döven Kenan Savacı ve Ertuğrul Kandırmaz’ı, bu sabah tabancayla öldürdü.

Belediye itfaiyesinde çalışan Doğan Murat, aynı birimde çalışan 42 yaşındaki Kenan Savacı ve fırıncı 40 yaşındaki Ertuğrul Kandırmaz ile dün akşam saatlerinden tarihi Roma Hamamı karşısında bulunan bir bara gitti. Burada çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Doğan Murat’ı iddiaya göre Kenan Savacı ve Ertuğrul Kandırmaz dövdü.

Olaydan sonra evine giden ve dövülmeyi hazmedemeyen Doğan Murat, bu sabah saat08.30’da ilçenin Baran Caddesi’nde karşılaştığı Kenan Savacı’yı tabancayla başından vurdu. Buradan yakındaki fırına giden Doğan Murat, fırıncı Ertuğrul Kandırmaz’ı da vurdu.

Ağır yaralanan Kenan Savacı ve Ertuğrul Kandırmaz kaldırıldıkları Sarıkaya Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

2 kişiyi bu sabah tabancayla öldürdükten sonra kaçan şüpheli Doğan Murat, sosyal medyadaki hesabından canlı yayın yaparak bazı kişilere de tehditler savurdu.

dfhdfhd

Polisin takibi sonucu ilçe merkezinde saklandığı yerde yakalanan Doğan Murat sağlık kontrolü için götürüldüğü hastaneden çıkarken gazetecileri görünce 'Kabadayılığın sonunu görsünler' diye bağırdı. Doğan Murat, emniyette sorguya alındı.

Son Güncelleme: 01.09.2016 17:05
Anahtar Kelimeler:
CinayetYozgat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.