Yılbaşı kutlaması yaralanan Galatasaraylı Omar Elabdellaoui hastaneye kaldırıldı

Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında yaşanan havai fişek patlamasında yaralandı ve derhal hastaneye kaldırıldı.

01 Ocak 2021 Cuma 00:08
Yılbaşı kutlaması yaralanan Galatasaraylı Omar Elabdellaoui hastaneye kaldırıldı

Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında yaşanan havai fişek patlamasında yaralandı ve derhal hastaneye kaldırıldı. Yıldız isimde görme kaybı ihtimalinin olduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın sağ beki Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında elinde havai fişek patlaması nedeniyle yaralandı.

Patlamada elinden ve yüzünden yaralanan Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui, hastanede kaldırıldı.

Derhal tedavi altına alınan yıldız futbolcuda görme kaybı olabileceği, doktorların bu kaybı en aza indirmeye çalıştığı öğrenildi.

Kulübün, 29 yaşındaki futbolcunun durumuyla ilgili bilgilendirme yapacağı belirtildi.

Omar Elabdellaoui kimdir?

Kariyerine, 16 yaşındayken Norveç 3. Lig'inde mücadele eden Skeid'de başladı ancak bu kulübün hiçbir zaman formasını giymedi.

Son Güncelleme: 01.01.2021 00:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.