Şekip Mosturoğlu: Fikret Orman'ın özrünü kabul ediyorum

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın derbi olaylarıyla ilgili 'Kamuoyundan özür diliyorum' açıklamasının ardından Fenerbahçe TV'de konuşan Şekip Mosturoğlu, "Fikret Orman dün özür diledi. Ben Fenerbahçeli yönetici olarak özrünü kabul ediyorum" dedi.

08 Şubat 2017 Çarşamba 11:16
Şekip Mosturoğlu: Fikret Orman'ın özrünü kabul ediyorum

 Mosturoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"TFF, TV programlarının, sosyal medyanın, kamuoyunun tepkilerine göre belirlemeler yapıyor. Tosic'e görüntüden ceza verilemez. Tosic'e temsilcinin raporuna yazılmışsa ceza verilir. 4. hakem, Tosic'in saha kenarında olduğunu uyardı. Temsilci bunu hiç mi görmedi?

Tosic'in orada durması başka kavgalara sebep olurdu.

Fikret Orman sevk edilmiyorsa, demek ki TFF, kupaya Süt Kupası denildiğinde değerinin düşmediğini düşünüyor. Fikret Orman dün özür diledi. Ben Fenerbahçeli yönetici olarak özrünü kabul ediyorum.

Van Persie'nin hareketini hakem görseydi ne ceza alırdı? Van Persie'ye en fazla sarı kart gösterilebilirdi. Van Persie, 41. maddeden sevk ediliyor. Eğer 36. maddeden sevk edilseydi video görüntüleri kullanılamayacaktı."

Son Güncelleme: 08.02.2017 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.