Fenerbahçe yönetiminden hakem isyanı

Kurallar bizim üzerimizde mi test ediliyor? Göztepe-Fenerbahçe maçında hakemlerin aldığı kararlar tartışma konusu oldu.

02 Aralık 2019 Pazartesi 14:09
Fenerbahçe yönetiminden hakem isyanı

Göztepe-Fenerbahçe karşılaşmasında hakem tarafında alınan kararların yankıları sürüyor. Sarı-lacivertli yönetim, Göztepe maçının ardından hakemler konusunda olağanüstü toplandı.

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre Malatya deplasmanında Emre'nin kaçan penaltısının tekrarlanmamasının ardından İzmir'de aleyhe penaltıda atışın tekrar kullanılmasına tepkili olan yöneticiler, “Çifte standart var” görüşünde birleşti. “Kurallar bizim üzerimizde mi test ediliyor?” diye isyan eden yöneticiler, şu yorumu yaptı:

“Malatya maçının VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, yanlışlığa imza attıktan 6 gün sonra Rizespor-Konyaspor maçında nasıl VAR'da görev alır? Eğer MHK hakemini savunuyorsa Göztepe maçına ne diyecek? Çifte standart uygulanmasaydı golü bulacak ve karşılaşmayı kazanacaktık. Bizim lehimize doğru karar veren hakemler haftalarca maç alamıyor. Aleyhimize hata yapan ise görevine devam ediyor. MHK'nın atamalarında bunlar apaçık ortada.”

Son Güncelleme: 02.12.2019 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.