Fenerbahçe uzatmalarda elendi

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında konuk ettiği Dinamo Kiev'e yenilerek elendi. Uzatmalara giden maçta 53. dakikada 10 kişi kalan Fenerbahçe'nin bir topu direkten dönerken, temsilcimiz bir de penaltı kaçırdı. Dinamo Kiev'in de iki topu direkten geri geldi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba 22:51
Fenerbahçe uzatmalarda elendi

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ikinci maçında Fenerbahçe, 0-0’ın rövanşında sahasında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i konuk etti. Uzatmalara giden maçta rakibine 2-1 yenilen Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne veda etti.

Dinamo Kiev, 57. dakikada Vitaliy Buyalskyi ile öne geçerken, Fenerbahçe’nin golü 89. dakikada Attila Szalai’den geldi. Uzatmalara giden maçta 114. dakikada Oleksandr Karavayev ile bir gol daha bulan Dinamo Kiev, tur atlayan takım oldu.

HASRET 14 YILA ÇIKTI

Bir topu direkten dönen, 53. dakikada 10 kişi kalan, bir de penaltı kaçıran, maçı son dakikalarda uzatmalara götürmeyi başaran Fenerbahçe, elenmekten kurtulamadı. Karşılaşmada Dinamo Kiev’in de iki topu direkten döndü.

Böylece Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi hasreti 14 yıla çıktı. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’ndeki son maçını 2008 yılında yine Dinamo Kiev’e karşı oynamıştı.

Şampiyonlar Ligi’nde elenen Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde veda edecek. Temsilcimiz, Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Çekya ekibi Slovacko ile karşılaşacak.

Son Güncelleme: 27.07.2022 22:52
Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.