Şehit evine asılan büyük Türk Bayrağı CHP'nin çıktı

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, KRT Akşam Haberleri'nde Savaş Kerimoğlu'nun konuğu oldu. Özkoç, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Şehit ailesi Kılıçdaroğlu'nun cenazeye gelmesini istemedi" sözlerinin tamamen yalan olduğunu söyledi. Özkoç, şehit evine asılan büyük Türk Bayrağı'nı CHP'nin götürdüğünü belirtti.

29 Nisan 2019 Pazartesi 15:15
Şehit evine asılan büyük Türk Bayrağı CHP'nin çıktı

CHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, KRT Ankara Temsilcisi Savaş Kerimoğlu'nun sorularını yanıtladı. Özkoç, "Bir Cumhurbaşkanı'na yalan söylüyor demek çok itici birşey, siz bir ithamda bulunursanız biz de diyeceğiz ki, siz doğru söylemiyorsunuz yalan söylüyorsunuz" ifadelerini kullandı. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun her şehit cenazesinde 'Şehit ailesine ulaşın, yapabileceğimiz birşey var mı sorun?' diye talimat verdiğini belirten Özkoç, ilçe örgütünün şehit ailesine ulaştığını ve Kılıçdaroğlu'nun başsağlığı mesajını ilettiğini belirtti.

Özkoç, köyde şehit evine asmak için büyük bir Türk Bayrağı'na ihtiyaç olduğunu, muhtarın "Bu olsa olsa CHP'de vardır" diyerek CHP'den istediğini, kendilerinin de hemen büyük bir Türk Bayrağı'nı ulaştırdıklarını söyledi.

İstanbul'da AKP'nin adayı Binali Yıldırım'ın HDP oylarını istediği sözlerini hatırlatan Özkoç, kendilerinin de Türkiye'de yaşayan herkesin oylarına talip olduklarını söyledi. Erdoğan'ın "hem PKK'nın kolu HDP'den oy isteyeceksiniz hem de şehit cenazesine gideceksiniz" dediğini belirterek "Senin adayın oy istedi. HDP Seçimeni AKP oy verince birşey yok da CHP'ye oy verince biz mi vatan haini oluyoruz?" diye sordu.

(KRTTV)

Son Güncelleme: 29.04.2019 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.