Handan Toprak Benli'nin makam aracına silahlı saldırı

Handan Toprak Benli'nin makam aracına silahlı saldırı

03 Kasım 2016 Perşembe 08:51
Handan Toprak Benli'nin makam aracına silahlı saldırı

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin makam aracına park halindeyken mermi isabet ettiği bildirildi.

Olay bugün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi.

Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi ile görüşmek üzere park edilen araçtan indikten sonra kim tarafından ateşlendiği belli olmayan bir silahtan çıkan kurşun makam otomobilinin ön camından şoför mahaline düştü.
İhbar üzerine bölgeye güvenlik güçleri sevk edilirken soruşturma ve araştırmaya başlandı.
Belediye Başkanı Başkan Handan Toprak Benli, "Aracın içinden şoför dahil hepimiz inşim olduğumuzdan herhangi bir kimseye isabet etmemiş ve yaralanan olmamıştır. Konu ile ilgili Emniyet Müdürlüğü'nce araştırma yapılmaktadır" dedi.
Olay sırasında herhangi bir asker veya düğün konvoyunun geçmesinin söz konusu olmadığı belirtildi.
Belediyeden açıklama
Konuyla ilgili olarak Avcılar Belediyesi'nden açıklama yapıldı.
Açıklamada, belediye başkanı Dr. Handan Toprak Benli'nin saat 19.30 sıralarında ikamet ettiği sitenin yönetimi ile görüşürken park halindeki makam aracının ön camından şoför mahalline kurşun isabet ettiği ve camı delerek aracın içine düştüğü belirtilerek, "Şoför dahil herkes inmiş olduğundan herhangi bir kimseye isabet etmemiş, yaralanan olmamıştır. Emniyet Müdürlüğünce araştırma yapılmaktadır." denildi.

Son Güncelleme: 03.11.2016 08:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.