Demet Akalın'dan programına katılmamak için “Müziği bıraktım” diyen Hakan Altun'a gönderme

Şarkıcı Demet Akalın, Alişan'la sundukları programa Koronavirüs gerekçesiyle katılmayan Hakan Altun'a sosyal medya hesabından göndermede bulundu.

18 Ekim 2020 Pazar 15:38
Demet Akalın'dan programına katılmamak için “Müziği bıraktım” diyen Hakan Altun'a gönderme

Altun, Emel Müftüoğlu'nun doğum günü için geldiği mekanda açıklama yapan Hakan Altun, İbrahim Tatlıses'in sunacağı İbo Show'a konuk olmak için İstanbul'a geldiğini söyledi. 

Sosyal medya kullanıcısının sözlerine cevap veren Akalın, "Riskli gruptayım, kalabalığa girmemem' sanırım tam böyle demiştin! Vallahi umurumda değil! Söz başka bir şey be ağa..." ifadesini kullandı. 

Hakan Altun daha önce Demet Akalın ve Alişan'a davet edilmişti. Ancak Altun "Bodrum'da yaşadığım ve pandemi sebebiyle 2020 yılında şarkı söylemeyeceğimi iletmiştim kendilerine" yanıtını vermişti.

Son Güncelleme: 18.10.2020 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.