Oyuncu Lale Mansur'un, Mansur Yavaş'ın eşi olduğunu iddia ettiler!

Özellikle son dönemde AKP'ye verdiği destekle bilinen Aydınlık Gazetesi, yaptığı hatayla alay konusu oldu. Gazete, tiyatro sanatçısı Lale Mansur'u, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eşi olarak yazdı.

17 Ocak 2020 Cuma 14:13
Oyuncu Lale Mansur'un, Mansur Yavaş'ın eşi olduğunu iddia ettiler!

Aydınlık Gazetesi, Selahattin Demirtaş'ın kitabından uyarlanan tiyatro oyunu izlemeye gidenleri 'terör destekçisi' gibi göstermeye çalıştığı haberinde, oyunu izleyenlerin listesini çıkardı, Atıf Yılmaz’ın yönettiği ‘Düş Gezginleri’ ile Antalya Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında Altın Portakal kazanan Oyuncu Lale Mansur'u,  "ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın eşi Lale Mansur" diye yazdı. Soyadları bile tutmayan Mansur YAVAŞ ve Lale MANSUR'un karı-koca olarak belirtilmesi alay konusu oldu.

Mansur Yavaş yıllardır Nursen Yavaş ile evli bulunuyor.

                 

Oyuncu Lale Mansur                                Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş

Son Güncelleme: 17.01.2020 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.