KHK kararlarına Levent Üzümcü ve Emrah Serbes'ten tepki

686 Sayılı Olağanüstü Hal (OHAL) Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazetede yayımlandı.

08 Şubat 2017 Çarşamba 11:19
KHK kararlarına Levent Üzümcü ve Emrah Serbes'ten tepki

 Yaşanan bu gelişmelere, sosyal medya hesabından tepki gösteren yazar Emrah Serbes, gelişmeler üzerine ulaştığı bir hocasıyla yaptığı yazışmayı hesabından paylaşmış. Resmi Gazetenin mükerrer sayısında yayımlanan kararnameye göre, 4 bin 464 kişi memuriyetten atıldı.

khk-kararlarina-emrah-serbes-ve-levent-uzumcu-den-tepki-242792-1.

BİR TEPKİ DE LEVENT ÜZÜMCÜ’DEN

KHK sonrası görevinden uzaklaştırılan öğretmenlerle ilgili bir tepki de oyuncu Levent Üzümcü’den geldi. Sosyal medya hesabından, yaşanan gelişmeleri an be an takip ettiğini gösteren Üzümcü, yaşananların bir şovdan ibaret olduğunu yazdı.

Yayınlanan KHK'ya göre, ihraç edilen kamu personeline görev iadesi yapılmayacak ve başka bir kamu hizmetinde yer alamayacaklar. Bu kişiler güvenlik şirketlerinde kurucu, ortak ya da çalışan olarak görev yapamayacak ve pasaportları da iptal edilecek.

khk-kararlarina-emrah-serbes-ve-levent-uzumcu-den-tepki-242793-1.

Son Güncelleme: 08.02.2017 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.