CHP'li vekiller, Gülistan Doku'nun arama çalışmalarına katıldı

5 Ocak'tan beri kayıp olan Gülistan Doku'nun arama faaliyetlerinin sürdüğü Uzançayır Baraj Gölü'nü ziyaret eden CHP'li vekiller, süreç hakkında bilgi aldı. Gülistan'ın annesi Bedriye Doku ile görüşen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Acılı bekleyişlerine tanıklık ettiğimiz aile, soruşturma sürecine yönelik soru işaretlerini bizimle paylaştı. Konunun takipçisi olmayı sürdüreceğiz" dedi.

22 Ocak 2020 Çarşamba 17:26
CHP'li vekiller, Gülistan Doku'nun arama çalışmalarına katıldı

Kamer Genç'i anma töreni için Tunceli'de bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekilleri ve parti üyeleri, 18 gündür kayıp olan Gülistan Doku'yu arama kurtarma faaliyetlerini yerinde inceledi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse Uzançayır Baraj Gölü bölgesinde yaptıkları ziyarette arama kurtarma faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

CHP'li vekiller arama kurtarma faaliyetlerini yerinde takip eden Gülistan Doku'nun ailesinin acılı bekleyşine de tanık oldu. Gülistan Doku'nun annesi Bedriye Doku ile görüşen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Acılı bekleyişlerine tanıklık ettiğimiz aile, soruşturma sürecine yönelik soru işaretlerini bizimle paylaştı. Konunun takipçisi olmayı sürdüreceğiz" dedi. 

Son Güncelleme: 22.01.2020 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.