Soylu: O Hesaplar Fetöcü!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın eşi Esra Albayrak dördüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Bakan Albayrak'ın sosyal medyada hesabından haberi paylaşmasının ardından, eşi Esra Albayrak hakkında sosyal medyada çirkin paylaşımlar yapıldı.

01 Temmuz 2020 Çarşamba 13:27
Soylu: O Hesaplar Fetöcü!

Son zamanlarda sosyal medyada kadınlara yönelik cinsiyetçi çirkin saldırılara bu kez de Esra Albayrak maruz kaldı. Geçtiğimiz günlerde Meral Akşener ve Başak Demirtaş'a yapılan çirkin saldırı; Berat Albayrak'ın sosyal medya hesabından dördüncü çocuğunun dünyaya geldiğini duyurmasından sonra, Esra Albayrak için de yapıldı. Muhalefet partilerinin de tepki verdiği olaydan sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, saldırıyı yapan hesapların bir kısmının yurt dışından ve fetöcü olduğunu tespit ettiklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.