Emre Mor sosyal medyada da esiyor!

Emre Mor sosyal medyada da esiyor!

03 Ağustos 2016 Çarşamba 17:13
Emre Mor sosyal medyada da esiyor!
Yeşil sahalarda adeta fırtına gibi esen Emre Mor, özel hayatındaki kimi tercihleriyle de gündemde kalmayı başarıyor. Mor, son olarak alüminyum montu andıran kıyafetiyle sosyal medyayı adeta sallarken kıyafeti  için yüzlerce yorum yapıldı.
2016 Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla tüm dünyanın dikkatlerini çeken A Milli Futbol Takımımız'ın yeni yıldızı Emre Mor, sadece sahadaki başarısı kadar özel yaşamıyla da adından söz ettiriyor.
Alüminyumu andıran parlak montlu fotoğrafını Instagram'dan yayınlayan Emre'nin bu kıyafetine yorum yağdı. Sosyal medya kullanıcılarının önemli bir kısmı montu beğendi ve fotoğraf toplam 126 bin beğeni aldı. Ancak bazıları da beğenmedi ve dalga geçti.

Son Güncelleme: 03.08.2016 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.